Rychlý krémový koláč-hrk hrk

hrk hrk

Recept na výtečný rychlý koláč nám zaslala paní Jana z Kadaně. Základem je klasický piškot, nebo se nechte inspirovat jednoduchým litým těstem.

Budete potřebovat

hrk hrk1,5 hrnku polohrubé mouky

1 prášek do pečiva

1 hrnek cukru

½ hrnku oleje, ½ hrnku mléka

Všechny suroviny smícháme a ušleháme metličkami. Piškot upečeme ve vymazaném a vysypaném plechu. Na vychladlé těsto namažeme opravdu vynikající krém, který umícháme ze šlehačky, do které přidáme 1 mandarikový kompot i s nálevem. Přisypeme pudink bez vaření a ztužovač šlehačky. Krém nám hned ztuhne a je moc dobrý. Následně koláč pokapeme čokoládou. Bude vláčný celý týden, ale jistě tak dlouho nevydrží.

1 Comment

  1. Všechny recepty na koláč Hrk obsahují ještě vejce, které jste při opisování zřejmě zapomněla napsat.

Napsat komentář: Jarka Zrušit odpověď na komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*