Také se už nemůžete dočkat grilování a lahodné chuti čerstvě upečeného masa a zeleniny? Léto je už za dveřmi a s ním i tato příjemná kratochvíle. Drůbežářský závod Klatovy, druhý největší zpracovatel kuřecího masa v České republice, proto představuje své novinky i vybrané evergreeny pro letošní grilovací sezónu. Ne vždy je totiž nálada nakládat maso. Jednoduše chcete mít rychle na talíři něco dobrého, bez námahy, ale se zaručeným výsledkem.
Přípravu dobře ochuceného masa ulehčí nový duopack Kuřecí horní a spodní stehna DUO Gurmán a Rozemary bez E. Kuřecí maso je v něm naloženo ve dvou různých marinádách. Gurmán je jemně pikantní, Rozemary provoní maso bylinkami. To vše bez přidaných barviv a éček. Takto naložené výběrové maso je dostupné v rodinném balení v praktických plastových dózách, které usnadní jejich převoz. Výrobek je proto ideální na grilování nejen v pohodlí domova, ale také v parcích, kempech i volné přírodě. Kuřecí horní a spodní stehna DUO Gurmán a Rozemary jsou k dostání v obchodní síti Globus.
Pod etiketou „Rozpal to, šéfe“ jsou letos v síti marketů Albert opět dostupné oblíbené výrobky Kuřecí špíz se špekem a Kuřecí grilovací klobásky Trio bez E. Dopředu připravené špízy ušetří čas přípravy, špek, který je jejich součástí potěší nejen milovníky této uzeniny, ale v případě dlouhého pečení zabrání i případnému vysušení masa. Balení Kuřecích grilovacích klobásek Trio bez E obsahuje vždy dvě klobásky s jemnou, bylinkovou a paprikovou příchutí. Vzhledem k tomu, že neobsahují lepek ani přidané chemické látky, může si na nich dosyta a bez starostí pochutnat opravdu každý.
Buďte první kdo přidá komentář