Pepa z grilu
Venku je hezky a i večery pozdního jara začínají být příjemně teplé. To přímo láká ke grilování. A že lze grilovat ledasco. Pokud nejíte maso, nebo se vám prostě klobásky, párečky, steaky a hamburgery přejedli, Číst dále […..]
Venku je hezky a i večery pozdního jara začínají být příjemně teplé. To přímo láká ke grilování. A že lze grilovat ledasco. Pokud nejíte maso, nebo se vám prostě klobásky, párečky, steaky a hamburgery přejedli, Číst dále […..]
Návrat k přírodě, přírodním materiálům, starým odrůdám ovocných stromů i květinám, které zdobily zahrady našich babiček je stále zřejmější. I u novostaveb tak můžeme stále častěji vidět zahradu plnou trsů trvalek, zahradu s angrešty, rybízy, Číst dále […..]
Jaro je tu a na zahrádce je čím dál tím víc práce. Po zmrzlých začneme vysazovat předpěstované sazenice a pak už začne kolotoč zalévání, okopávání a přihnojování. Nejenom úrodu ale i bylinky můžeme využívat i Číst dále […..]
Už se také těšíte na Velikonoce? A dodržujete nějaké tradice? A víte, že některé křesťanské velikonoční tradice jsou původně zvyky pohanskými spojenými s oslavou jara? Pokud máte čas a chuť si zasoutěžit o vstupenky na výstavu Číst dále […..]
Obliba cizích kuchyní stále roste, ať už se jedná o jídla z francouzské, mexické nebo třeba indické kuchyně. Češi si pomalu ale jistě začínají zvykat na dříve méně obvyklá koření. V kuchyni se nám zabydlel nejenom zázvor, Číst dále […..]
Není tak úplně pravda, že co Čech, to milovník piva. Stále více lidí dokáže ocenit dobré víno, ať už to naše nebo třeba francouzské, chilské, moldavské nebo španělské. Moravská vína, převážně ta bílá snesou srovnání Číst dále […..]
Copyright © 2020 | ptak-loskutak.cz